maddes

Cheers mate

Godmorgon kompisaaaar! Jag är skitglad idag vet inte varför . Men jag o Jocke har iallafall vart tillsammans 1 månad idag! Okej det är ju inte så länge men ändå, det går fort när man har roligt😋 jaja men nu ska jag väl typ bädda sängen och sen ringa lite smått tröga Jocke 😉

Totally not worth it

Jag tittade på en turorial hur man locka håret på ett visst sätt och visst det blev bra men det är helt klart INTE värt en halvtimme av mitt liv

Nytt

Hej jag o mamma va o shoppa lite o då fick jag en lite tidig julklapp, vet inte om jag ska ha kvar det eller hänga slingan runt mitt bildhjärta som jag har, jaja vi får väl se KyssN

Kära vänner

Hejhej! Eftersom att jag nu inte längre har en seg mobil som stänger ner alla inlägg så kan jag nu blogga oftare och mer, bra va! Ha en riktigt bra lördag gott folk!

R.I.P

och det var precis vad som hände.

Vila i frid Paul Walker. 

ombre

typ direkt efter julen ska jag då skaffa ombre och jag är så in i helvetes taggad! 

jag ska ha en ganska ljus ombre så att det inte blir en så skarp övergång

ska ha som det är på den 3:e bilden ungefär. Ni som såg mitt senaste blogginlägg trodde kanske att jag redan hade ombre haha men det är håret som är fuckat därför är jag så taggad till att fixa det! Usch vad tråkigt mitt hår känns nu!

take care

STRAIGHT HAIR DAY

ska snart åka och möta ellinor och lite shieeet men aa för vi ska åka till nån grej när vi ska gå runt och kolla på gamla saker. Aa skitkul. Men idag är det bad i skolan oxå och det är typ första gången jag kan va med haha. 

peace.

veckan

yoooo

nej men sorrry att jag ha varit dålig på att uppdatera men ja, jag vet inte har inte haft tid känns det som. Men iallafall igår så kom min pöjk och ört hit och jag matilda oskar och ellinor umgicks med dom och hade det mysigt. Och idag så var jag med ellinor och matilda. 

Imorrn så kommer kanske pojken min hit och sen på fredag är det tjejkväll och sen på lördag eller söndag åker jag till min älskling. 

Men vi hörs!

godnatt

dagen

yoo

har precis börjat skolan, mitt låsjävel på cykeln frös fast så mamma fick hämta mig och typ rusha till skolan.

men nu sitter  vi iallafall här och ska snart börja elevens val.

Idag kommer min pojke så det ska bli riktigt kul så ja, vi hörs sen!

den här ska jag sy på syslöjden i vår:

det är en rosett på baksidan

new in

jag och mamma var ju till westerqwarns julmarknad för att gratta morfar på farsdag och vi hittade lite fina grejer 

flätat armband: 50 kronor

läderarmband med kors: 100 kronor