maddes

Kategori: INSPO.

R.I.P

och det var precis vad som hände.

Vila i frid Paul Walker. 

ombre

typ direkt efter julen ska jag då skaffa ombre och jag är så in i helvetes taggad! 

jag ska ha en ganska ljus ombre så att det inte blir en så skarp övergång

ska ha som det är på den 3:e bilden ungefär. Ni som såg mitt senaste blogginlägg trodde kanske att jag redan hade ombre haha men det är håret som är fuckat därför är jag så taggad till att fixa det! Usch vad tråkigt mitt hår känns nu!

take care

fucking idioter

http://blackieojag.blogspot.se/2013/10/idag-las-mitt-arende-gallande.html

jag såg det här när jag kollade facebook när jag kom hem idag. 

ge mig en pistol eller vilket fucking vapen som helst och jag sätter en kula i pannan på s-jävel. efter att jag hade torterat han. Vem i helvete gör något sånt här? inte en människa iallafall. DET ÄR NÅT FUCKING MISSBILDAT FREAK TILL MONSTER SOM ENS SKULLE TÄNKA TANKEN! 

Om ingen tänker döda "S" så iallafall plåga, förnedra, skada honom som han gör mot hunden. Han skulle inte klara av en minut. 

Sprid det här så att hunden kanske får en bättre ägare istället för en jävla psykopat. 

Folk som inte har några pengar eller nån ting, som bor på gatan, dom sätter hunden först, letar reda på vatten när den är törstig, värmer den när den är kall. Och det här gäller alla djur. 

Det är som att man skulle förnedra och plåga och tortera ett litet barn som inte har gjort någonting fel. och även om den skulle göra nåt fel så är det aldrig okej att göra såhär mot nåt levande ting.

Jag blir så jävla vansinnig när jag får höra sånt här att om jag fick  tag i honom skulle han va död. 

Och jag är 14 år ffs!

sprid

Upp