maddes

skönhet?

hej hörrni!

jag hade tänkt att börja blogga lite mer om skönhet, asså inte direkt skönhet men typ om smink och naglar, hår o.s.v.För jag har blivit mer intresserad av det sen jag började titta på en youtubare som på youtube heter AlisonLovesJB  och JB:et står inte för Justin Bieber utan för Jonas Brother. Men jag hade tänkt börja blogga om det för att jag har typ ingen inspiration och när jag inte kommer på något att skriva så kollar ju inte folk bloggen och då sänker ju det statistiken, såå aa det är ju inte kul. Meeeeen jag ska ju fortfarande blogga om min dag och lite annat som jag brukar blogga om, jag har ju inte liksom alltid nya macaror eller nya skönhetstips liksom. 

Och jag ska försöka att göra sminkvideos men det är inte så kul att göra det med min lilla xperia liksom, så då måste jag få lov av mamma att använda hennes kamera, och det får jag ju inte alltid. Men jag ska som sagt försöka. 

Men nu ska jag städa mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag för Ellinor sov ju hos mig i fredags och då brukar det se ut så efter det haha Flört

Men efter att jag har städat så ska jag köra en liten update på bloggen om mina små inköp idag hihi och lite om farsdag tror jag. 

KyssN!

peace

så ser mitt rum ut nu btw... craz

10 november 2013 14:47 | VARDAG. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas