maddes

copycats

hahah åhh jag bara måste få berätta en sak för er!

ni vet väl att ibland kan ju bloggare kopiera andra bloggares inlägg o så. Varför vet jag inte, folk får ju ändå reda på det liksom?

men jag har hittat världens mest obvious copycat i som jag nånsin träffat på. 

Ni känner säkert till millimina stenbäck, en jättego tjej. Hon har då fått en liten stalker som tydligen heter emma eller nåt. Den där emma kallar sin blogg nattstad.se/amysaklart

millimina kallar sin blogg nattstad.se/millisaklart.

Milli har en text under sin header där det står: din dröm min verklighet. Det har emma också.

kolla på deras presentationer:

Milliminas: Hallåja, Millimina här! Startar upp bloggen nu igen så har ni frågor eller undrar något är det bara att skriva på kik eller fb. Kik- milliminaas Fb- Millimina Stenbäck Njut & läs, peace.

Emmas:Hallåja, Emma här! Startar upp bloggen nu igen så har ni några frågor eller undrar något är de bara att skriva på kik eller fb. Fb- Emma Kristensen Kik- Amysaklart ,läs & njut! Peace

Asså emma tänkte inte ens på att kanske ändra några ord liksom. Sen säger hon att hennes kusin härmar henne med att färga håret brunt och måla ögonbrynen. Som jag har förstått det iallafall. Och ja, det är väl ganska vanligt att folk målar öginbrynen nuförtiden? eller? och färga håret. Ja för det gör ju ingen annan än lilla emma. hmm. det är ju synd om henne för alla kopierar ALLT hon gör. NOT!

jag svär, hennes kusin har säkert naturligt brunt hår och målar ögonbrynen på ett helt annat vis. 

Nej för att vara helt ärligt. Den här emma som härmar alt och alla är en attention whore. Alltså att hon försöker dra åt sig uppmärksamhet oavsett om det ä rdålig uppmärksamhet eller bra. Det är ju synd om flickan.

Och för att ni inte ska säga att milli härmar emma så kan ni kolla när dom båda startade sina bloggar. Milli startade den i augusti och emma startade den i slutet av september.

Omg. asså emma har t.o.m härmat millimina med det första inlägget. man liksom ba, snälla kom på nåt eget.

peace

8 november 2013 06:24 | VARDAG. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas